vidaXL Lampă de perete de exterior, gri , aluminiu (42230)

140,40 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 140,40 RON

Descrierea produsului
Acest corp de iluminat LED elegant pentru exterior, cu montare pe perete, are un design minimalist, modern. Realizat din aluminiu cu un strat gri de pulbere, acest corp de iluminat pentru perete va înfrumuseța orice spațiu în aer liber. Abajurul din PC opac încorporat adaugă la aspectul general al lămpii.

Cu ratingul IP44, această lampă de perete este rezistentă la intemperii și durabilă. Prin urmare, este extrem de potrivit pentru utilizare în exterior

Această lampă de perete pentru exterior este compatibilă cu becuri CFL (lumină fluorescentă compactă), cu o putere maximă de 11 wați, sau cu becuri GLS (serviciu de iluminat general), cu o putere maximă de 60 W. Vă rugăm să rețineți că becul nu este inclus în livrare.
Dimensiuni: 29 x 12,9 x 11,3 cm ( L xlx î )
Corp din aluminiu turnat, cu strat de vopsea electrostatică
Cu difuzor opac din PC
Alimentare: 220-240 V ~, 50 Hz
Putere maximă bec: 11 W (CFL); 60 W (GLS)
Tip fasung: E27
Grad de protecție: IP44
Potrivit pentru utilizare în exterior
Becul nu este inclus în livrare

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.