STEINEL ST056032

STEINEL ST056032

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse STEINEL: STEINEL Lampa de perete, plafoniera, candelabru

V-TAC SKU 384 Lampa de perete, plafoniera, candelabru de la 382,99 RON V-TAC SKU 384 Maytoni Conik C001CW-01W Lampa de perete, plafoniera, candelabru 214,75 RON Maytoni Conik C001CW-01W Maytoni Conik C002CW-01W Lampa de perete, plafoniera, candelabru de la 214,75 RON Maytoni Conik C002CW-01W Maytoni Focus C018CL-01W Lampa de perete, plafoniera, candelabru de la 137,00 RON Maytoni Focus C018CL-01W

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Lampailumint interior, LED, senzor de miscare, model dispersor bombat, 9.4W, 980lm, lumina neutra, Steinel, STE056032
Lampa clasică rotundă. Forma perfectă. Eficiența perfectă. Lampa pentru interior cu senzor perfectă. Lampa RS PRO P1 S se integrează armonios pe holuri și case ale scărilor. Aceasta îmbină un design atemporal și cel mai simplu montaj cu tehnologia călăuzitoare și cel mai mare grad de eficiență. Prin cablu se pot interconecta până la zece lămpi. Putere: 9,4 W cu 980 lm, 4000 K.
Economiile se aplică în comparație cu utilizarea unei lumini LED convenționale fără detector de mișcare cu aceeași putere pentru o medie de 10 ore de lumină continuă pe zi. În comparație, lumina LED STEINEL cu detector de mișcare se aprinde în medie doar 2 ore pe timp de noapte, deoarece lumina este aprinsă doar atunci când este detectată o mișcare.
Caracteristici tehnice:

Cu senzor de mișcare: Da
Interconectare prin: Cablu
Putere: 9,4 W
Flux luminos produs: 980 lm
Temperatura culorii: 4000 K/alb neutru
Dimensiuni (Ø x H): 272 x 64 mm
Cu sursă luminoasa: Da, sistem LED STEINEL
Cu senzor de mișcare: Da
Garanția producătorului: 5 ani
Variante: Alb
Culoare: Alb
Locul montării: perete, tavan
Carcasă rezistentă la impact: IK03
Grad de protectie: IP54
Clasă de protecție: II
Temperatura ambientală: -10 – 40 °C
Material carcasă: Plastic
Material de acoperire: Plastic, mat
Grad de protecție, plafon: IP54
Conexiune la retea: 220 – 240 V / 50 – 60 Hz
Durata de viata medie: 60.000 ore
Curent de intrare, maxim 13 A
Eficiența totală a produsului: 110 lm/W
LED: nu se poate inlocui
Baza: fără
Sistem de răcire a LED-urilor: Controlul termic pasiv
Aprindere soft-start: Da
Setare crepuscul: 2 – 2000 lx
Setarea timpului: 5 s – 15 Min.
Funcție lumină de bază:Da
Timp funcționare lumină de bază: 10/30 min, întreaga noapte
Conectivitate rețele: Da

Acoperirea în cazul montării pe plafon/perete:

raza minimă de acţiune: Ø 1 m
raza maximă de acţiune: Ø 8 m

Pachetul contine:

lampă cu senzor
3 distanţiere
2 diafragme fişabile

ATENTIE! La instalare asigurați-vă că se respectă o distanță de minimum 3 m față de router-ul WiFi sau față de punctele de acces. Senzorul de înaltă frecvenţă integrat emite unde electromagnetice de înaltă frecvenţă (5,8 GHz) şi recepţionează ecoul lor. La cea mai mică mişcare în domeniul de detecţie al lămpii, senzorul percepe modificarea ecoului. Într-un astfel de caz un microprocesor declanşează comanda de comutare „Aprindere lumină. Detectarea mişcării este posibilă şi prin uşi, geamuri şi pereţi subţiri. Sistem HF 5,8 GHz (reacţionează la cele mai mici mişcări, independent de temperatură) Unghi de detecţie 360° cu unghi de deschidere de 160° Senzorul cu frecvenţă mare are o putere de aprox. 1 mW –unu la mie din puterea de emisie a unui telefon mobil sau a unui cuptor cu microunde.
Narpo. ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tensiune de intrare (V): 220-240 Temperatura culoare K: 4000K - Lumina neutra Putere (W): 9.4W Senzor de miscare: Da Tip alimentare energie: La retea (cu fir)


Denumiri similare la Lampa de perete, plafoniera, candelabru STEINEL ST056032: ST 056032


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.