HI 435250

HI 435250

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Bila solară de 28,5 cm, de la HI, este o lumină frumoasă de exterior atât pentru decorarea, cât și pentru iluminarea aleii, grădinii și curții.

Această lampă de grădină, cu aspect maro ruginiu, este alimentată de un panou solar durabil, policristalin, care transformă lumina soarelui în electricitate și menține bateria încărcată. Deoarece nu are nevoie de electricitate, puteți plasa această lampă acolo unde credeți de cuviință. În plus, cu țărușul din dotare, o puteți plasa puternic în pământ.

Operarea este simplă prin apăsarea comutatorului on/off (pornit/oprit) și cu bateria reîncărcabilă inclusă în pachetul de livrare.
Culoare: Maro ruginiu
Material: Metal
Înălțime: 28,5 cm
Cu 1 LED cu lumină albă caldă
Cu panou solar policristalin
Baterie necesară: baterie 3,7 V 300 Ni-Mh (inclusă)

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.